Van Gaal dankt Fellaini bij debuut op Old Trafford

12 augustus 2014, 23:01

Louis van Gaal heeft zijn debuut op het eigen Old Trafford als manager van Manchester United op winst afgesloten. Dinsdag waren The Red Devils in een oefenwedstrijd met 2-1 te sterk voor Valencia. Marouane Fellaini maakte met een laat doelpunt het verschil.

Fellaini, die onder Van Gaal geen toekomst bij Manchester United lijkt te hebben, bepaalde in de 91ste minuut de eindscore op 2-1. De Belg profiteerde van het feit dat twee Valencia-spelers elkaar in de weg liepen. Darren Fletcher had de equipe van Van Gaal vlak na rust op 1-0 gebracht, met een schot vanaf de rand van de 'zestien' na een corner. De Schot deed daarmee iets wat Wayne Rooney voor rust had nagelaten. De aanvaller mocht in de 33ste minuut aanleggen voor een penalty, maar raakte de paal. Valencia was in de 71ste minuut via Rodrigo Moreno Machado langszij gekomen.

Bij Chelsea had Diego Costa het op zijn heupen. De van Atlético Madrid overgenomen spits maakte tegen Real Sociedad in de eerste zeven minuten twee doelpunten en was daarmee hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de 2-0 eindstand op Stamford Bridge.

Nathan Aké had een basisplaats bij Chelsea, Marco van Ginkel viel na een uur in. Bij Manchester United ontbrak Robin van Persie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen