Van der Struijk tekent eindelijk contract bij Willem II

13 augustus 2014, 14:02

Frank van der Struijk speelt komend seizoen toch voor Willem II. Na lang twijfelen heeft de verdediger toch een contract bij de Tilburgse club getekend, melden de Tricolores woensdag. Van der Struijk is akkoord gegaan met een verbintenis voor één jaar en voegt zich per direct bij de selectie van coach Jurgen Streppel.

Van der Struijk stond sinds 2008 onder contract bij Vitesse, maar zijn contract in Arnhem liep deze zomer af. Hij meldde zich bij zijn oude club Willem II, waar hij vrijwel de hele voorbereiding meetrainde. De Tilburgse club wilde hem graag vastleggen, maar de verdediger schoof een beslissing over zijn toekomst voor zich uit. Om die reden stelde de club vorige week dat Van der Struijk pas weer mee mocht trainen, als hij een contract zou tekenen. Dat heeft Van der Struijk nu gedaan, waardoor hij komend weekend al inzetbaar is in de Eredivisie.

De in Boxtel geboren Van der Struijk is afkomstig uit de jeugdopleiding van Willem II en debuteerde in 2003 bij de Tilburgse club in het betaald voetbal. In 2007 won hij, in eigen land, met Jong Oranje het jeugd-EK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen