Premier League-baas treurt niet om vertrek Suarez

Ger
13 augustus 2014, 14:59

Richard Scudamore, de algemeen directeur van de Premier League, heeft geen traan gelaten om de transfer van Luis Suarez naar FC Barcelona. Hij omschrijft de bij Liverpool vertrokken aanvaller als een 'geweldige speler', maar ergerde zich mateloos aan het wangedrag waarmee de oud-Ajacied het nieuws haalde.

"Ik denk dat zijn tijd was gekomen in Engeland", zegt Scudamore in The Guardian. "Zijn talent spreekt voor zich. Niet voor niets riepen de media én de spelers hem uit tot speler van het jaar. Dat was ook verdiend. Wat er afgelopen zomer gebeurde op het WK had ook effect op Liverpool en dus op de Premier League", doelt hij op het veelbesproken bijtincident in Brazilië. Suarez zette toen zijn tanden in de schouder van Giorgio Chiellini. Het was al de derde keer dat hij zich op deze manier misdroeg.

"Het is leuk om hem in de competitie te hebben, maar je weet gewoon dat er altijd iets kan gebeuren met hem", aldus Scudamore. "Ik kan niet zeggen dat ik zijn vertrek betreur. Volgens mij heeft Liverpool in meerdere opzichten goede zaken gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen