HSV-clubbaas lyrisch over 'onvervangbare' Van der Vaart

13 augustus 2014, 17:06

De supporters van Hamburger SV hoeven er niet voor te vrezen dat Rafael van der Vaart nog voor de start van het nieuwe Bundesliga-seizoen zal vertrekken. Er deden de afgelopen weken de nodige geruchten de ronde over de toekomst van de 31-jarige spelmaker, maar clubbaas Dietmar Beiersdorf sluit een vertrek van de Oranje-international uit.

Op basis van een gesprek van een gesprek met Van der Vaart concludeerde de directeur dat de speler in kwestie nog niet klaar is in Hamburg. Beiersdorf is ervan overtuigd dat Van der Vaart nog een zeer belangrijke rol kan spelen bij de Bundesliga-club. "Ik bouw op Rafael. Hij maakt een goede indruk. Ik ben blij dat hij bij ons speelt, het is een geweldige speler", zegt de clubbaas in het Duitse Bild.

Beiersdorf haalde Van der Vaart in 2005 naar HSV, dat hem drie seizoenen later voor vijftien miljoen euro aan Real Madrid verkocht. De directeur, die zelf een uitstapje maakte naar Red Bull Salzburg, hield een goed gevoel over aan het onderhoud met de captain van Die Rothosen. "Hij is volledig gemotiveerd voor het nieuwe seizoen en is trots op zijn aanvoerdersband. Hij heeft geïnvesteerd in zichzelf en is, zowel fysiek als mentaal, honderd procent fit. In deze vorm is hij onvervangbaar."

HSV opent het seizoen met een uitwedstrijd tegen promovendus 1.FC Köln. "We willen een goede start te maken. Iedereen, dus niet alleen Rafael, moet zich bewijzen", aldus de clubbaas, die het nog niet over een contractverlenging voor de Nederlander wil hebben: "Daar praten we in de toekomst pas over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen