Vitesse geeft Zimbabwaan Nakamba vierjarig contract

13 augustus 2014, 17:49

Vitesse heeft woensdagmiddag haar zesde zomerse aanwinst gepresenteerd. Marvelous Nakamba, een twintigjarige Zimbabwaan, heeft een vierjarige verbintenis getekend bij de Arnhemmers. Dat meldt Vitesse via de officiële kanalen.

Nakamba, die al een tijdje op proef was in Arnhem, maakt de overstap van de Franse club AS Nancy. "Marvelous Nakamba heeft vanaf de eerste dag als persoonlijkheid en op voetbaltechnisch gebied veel indruk gemaakt. We zijn dan ook verheugd om zijn stageperiode te belonen met een contract", aldus technisch directeur Mo Allach, die nog in afwachting is tot het papierwerk afgerond is.

Het Zimbabwaanse talent is meer dan tevreden met zijn contract in Arnhem: "De afgelopen weken heb ik stage gelopen bij Vitesse en dat is goed bevallen. Ik houd van de manier van spelen en ben sinds mijn eerste dag in een warme en professionele omgeving terecht gekomen. Ik hoop snel mijn opwachting te kunnen maken."

In een eerder stadium werden Arnold Kruiswijk, Denys Oliinyk, Bertrand Traore (huur) en Wallace (huur) en Abiola Dauda al aangetrokken door Vitesse.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen