Ook in Camp Nou of Old Trafford altijd online?

14 augustus 2014, 09:45   Bijgewerkt: 14 augustus 2014, 09:54

Eindelijk, je hebt de voetbalreis van je dromen te pakken. Je zit op de tribune bij FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United of Bayern München en wil dat natuurlijk laten weten aan je vrienden. Even snel een foto of video om de thuisblijvers jaloers te maken. Maar kan dat wel, of betaal je een fortuin voor dat ene kiekje? Met Vodafone Alles-in-1 op Reis XL hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Voor vier euro per dag ben je altijd online in het buitenland.

Iedereen die wel eens in het buitenland is, kent het gevoel. Je wil graag iets delen met je vrienden, familieleden of collega's, maar is dat wel betaalbaar? Een foto is leuk, maar niet als je daar vervolgens een dikke rekening voor krijgt van je provider. Kan je je smartphone gebruiken in het buitenland, zonder je zorgen te hoeven maken over onverwacht hoge kosten?

Voor al die mensen is er nu de Alles-in-1 Op Reis XL dagbundel van Vodafone. Voor slechts vier euro per dag kan je onbezorgd internetten, foto's en video's doorsturen en je vrienden jaloers maken met foto's van Camp Nou of Old Trafford. Een betere prijs/kwaliteit verhouding is er niet! Dit geldt ook voor zakelijke klanten, voor 3,36 per dag exclusief btw.

Met de Alles-in-1 op Reis XL dagbundel kan je honderd minuten bellen, honderd minuten gebeld worden, honderd sms'jes versturen en voor honderd MB internetten. En dat allemaal voor een vast bedrag van vier euro. Een voordeligere optie in het buitenland is er niet. De bundel is geldig in 43 landen, zelfs in Turkije, Australië en Japan.

Zit je dus op de tribune bij een wedstrijd van Barça, Real of Manchester United, aarzel dan niet om je selfie vanuit het stadion te delen. Je vrienden jaloers maken was nog nooit zo goedkoop!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen