Ibrahimovic wil in 2016 punt achter loopbaan zetten

Ger
14 augustus 2014, 11:17

Zlatan Ibrahimovic is met zijn voorlaatste seizoen als profvoetballer bezig. De 32-jarige aanvalsleider van Paris Saint Germain heeft laten dat hij in principe in 2016 zijn loopbaan gaat afsluiten. In de zomer van dat jaar loopt ook zijn contract in de Franse hoofdstad af.

"Volgend jaar vier ik mijn 34ste verjaardag en ik zie mezelf daarna niet nog langer op topniveau voetballen. Dus waarschijnlijk sluit ik mijn loopbaan af bij Paris Saint Germain", verklapt Ibrahimovic in gesprek met ESPN. De Zweedse international, die deze zomer met zijn land ontbrak op het WK, wil dit seizoen met zijn Franse club graag de titel in de Champions League veroveren. Dat kreeg Ibrahimovic in zijn rijke carrière nog niet eerder voor elkaar. "Deze ploeg is gemaakt voor het spelen van een sterk toernooi. In de afgelopen twee jaar heeft de club grote veranderingen ondergaan. Nu moeten we stappen gaan maken."

Ibrahimovic, die in de periode 2001-2004 in Nederland voor Ajax uitkwam, eist ook van zichzelf opnieuw betere prestaties. "Ik wil meer doelpunten, meer assists en vaker beslissend zijn. Ik ben waar ik nu ben omdat ik altijd beter wil zijn dan het voorgaande seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen