PSV maakt nieuwe huurperiode Rekik wereldkundig

14 augustus 2014, 17:44

PSV heeft ook komend seizoen de beschikking over Karim Rekik. De verdediger wordt nog een seizoen gehuurd van Manchester City, zo meldt PSV op de eigen website. De Eindhovense club is nog op zoek naar een middenvelder, maar is niet geïnteresseerd in Hakim Ziyech en Jens Toornstra. Dat zegt technisch manager Marcel Brands tegen FOX Sports

Waarschijnlijk is Rekik speelgerechtigd voor het duel met NAC Breda van zaterdag. "Alles is geregeld", zegt Brands. "We moesten eerst alle papieren op orde krijgen. Bijvoorbeeld regelen dat City hem niet in de winterstop kan terugroepen, dat soort dingen." Rekik kwam afgelopen seizoen tot 25 competitieduels voor PSV. "Ja, ik ben er blij mee. We hebben even op Karim gewacht, omdat we een belangrijke speler in hem zien. Hij was voor ons de eerste optie."

Brands zegt nog op zoek te zijn naar een rechterverdediger en een middenvelder. Steven Defour was lang in beeld als versterking, maar hij vertrok naar Anderlecht. "Dat zagen we de laatste week wel een beetje aankomen", zegt de beleidsbepaler. "We voelden aan dat het de andere kant op ging. Daarom schakelden we over naar anderen."

Hakim Ziyech (sc Heerenveen) en Jens Toornstra (FC Utrecht) werden genoemd, maar Brands laat weten niet geïnteresseerd te zijn in dat duo. "Dat lijkt me niet, zolang wij Adam Maher en Georginio Wijnaldum hebben. Ziyech en Toornstra zijn goede spelers, begrijp me goed, maar wij zoeken echt een ander type."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen