Lodeweges wil revanche: "Liggen kansen in De Kuip"

14 augustus 2014, 18:00

Een valse start beleefde Dwight Lodeweges afgelopen weekend als trainer van sc Heerenveen. De keuzeheer ging met de Friezen in eigen huis onderuit tegen promovendus FC Dordrecht. Morgen (vrijdag) gaat Lodeweges met zijn ploeg op bezoek bij Feyenoord. De keuzeheer hoopt op revanche.

"Het verlies smaakte als een zure appel en deed pijn, maar we zijn helemaal klaar voor morgen", zegt de trainer op de clubsite. De afgelopen dagen heeft Lodeweges met zijn ploeg uitgebreid teruggeblikt op het verlies tegen Dordrecht. "We waren niet in staat terug te vallen op de basis en het tij te keren. Het was ongrijpbaar en dat terwijl we zo goed speelden. Hier moeten we vooral van leren."

Lodeweges vindt wel dat zijn equipe op de goede weg is. "We moeten alleen nog vaster worden in de manier van spelen", zegt hij. "We hebben iets recht te zetten. We willen er staan en laten zien dat we een ploeg zijn. Er liggen kansen, maar dat heeft vooral met onszelf te maken. Als wij onze afspraken nakomen en de tactische discipline negentig minuten uit kunnen voeren, zijn we niet kansloos."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen