Kostic dankt supporters FC Groningen: "Ik hou van de fans"

14 augustus 2014, 21:51

Filip Kostic is in Duitsland begonnen aan een nieuwe avontuur. De 21-jarige Serviër maakte deze zomer de overstap van FC Groningen naar VfB Stuttgart. Op de website van Groningen spreekt de aanvaller zijn dank uit en zegt hij vertrouwen te hebben in zijn periode bij Stuttgart.

"Ik hou van de fans van FC Groningen", zegt Kostic. "Ze hebben me altijd gesteund. Ik zal mijn tijd bij FC Groningen nooit meer vergeten. Het eerste jaar was heel moeilijk. Ik was jong, ging naar het buitenland en sprak de taal niet. Vorig jaar was geweldig. Ik ben iedereen bij FC Groningen veel dank verschuldigd na mijn transfer naar Stuttgart. De club zal altijd een speciale plek in mijn hart houden en als ik de kans heb, zal ik Groningen zeker blijven bezoeken."

Desondanks is hij blij met zijn transfer. "Stuttgart is een mooie club, in een grote competitie. Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen deze stap te maken. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling denk ik dat dit goed is en ik heb er ook vertrouwen in dat ik deze stap aankan."

Kostic neemt komende zondag tijdens het thuisduel met Heracles Almelo afscheid van het publiek in Groningen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen