Huntelaar: "Wachten op een signaal van Schalke"

Ger
15 augustus 2014, 10:04

Het is de vraag of Klaas-Jan Huntelaar ook na dit seizoen nog voor Schalke 04 speelt. Het huidige contract van de spits loopt in de zomer van 2015 af. Hij heeft vooralsnog geen uitnodiging gekregen om te praten over een verlenging van zijn verblijf in Gelsenkirchen.

"Tot nu toe heeft Schalke 04 nog niet met mijn zaakwaarnemer gesproken. Ik weet niet wat de planning van de club is en wacht op een signaal. Het staat in elk geval vast dat ik me hier goed voel en dat ik me niet bezig ben met een transfer", zegt de 31-jarige Huntelaar in Bild. "Dit seizoen wil ik met Schalke minimaal opnieuw Champions League-voetbal afdwingen. Over Bayern München of Borussia Dortmund hoeven we het niet te hebben. We moeten naar onszelf kijken."

Huntelaar ontbrak tijdens het grootste gedeelte van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Oranje-international kreeg van Schalke langer vrij vanwege zijn deelname aan het WK in Brazilië. "Tijdens mijn vakantie heb ik al het een en ander gedaan, ik ben fit. Voor mij is het geen nadeel dat ik in de voorbereiding niet gespeeld heb, ik haat oefenwedstrijden."

Huntelaar hoopt maandag weer voor Schalke in actie te komen. De equipe van trainer Jens Keller speelt dan in het Duitse bekertoernooi tegen Dynamo Dresden. De eerste competitiewedstrijd van Schalke is op 23 augustus tegen Hannover 96.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen