Suarez traint voor het eerst mee bij FC Barcelona

Ger
15 augustus 2014, 10:18

Luis Suarez is voor het eerst op het trainingsveld verschenen bij zijn nieuwe club FC Barcelona. De aanvaller sloot vrijdagochtend aan bij de selectie van de Catalaanse grootmacht. Door een uitspraak van het internationaal sporttribunaal CAS is hij niet langer uitgesloten van voetbalgerelateerde activiteiten.

De 27-jarige Suarez is nog wel geschorst en zal voorlopig dus niet in wedstrijdverband voor Barcelona binnen de lijnen kunnen verschijnen. De van Liverpool overgekomen Uruguayaan zal maandag officieel worden voorgesteld aan de supporters. Een dag later volgt de presentatie voor de media. De oud-Ajacied heeft zich de laatste weken fit gehouden met behulp van een personal trainer.

Suarez is geschorst tot en met zaterdag 25 oktober. Op die datum zal Barcelona het in de Spaanse competitie mogelijk opnemen tegen Real Madrid. Pas in de loop van oktober wordt de exacte datum van deze wedstrijd vastgesteld. Als het duel met de aartsrivaal echter op zondag zal worden afgewerkt, kan Suarez tegen Real zijn officiële debuut voor Barça maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen