Cocu: "Rekik is wedstrijdfit en klaar om te spelen"

Ger
15 augustus 2014, 14:53

PSV maakt zich op voor de tweede Brabantse derby op rij. Na de gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II (1-3) is in het eigen Philips Stadion met NAC Breda een andere provinciegenoot de opponent. Trainer Phillip Cocu kan zaterdag een beroep doen op de deze week aangesloten Karim Rekik.

PSV huurt de verdediger (19) ook deze voetbaljaargang van Manchester City. Volgens Cocu is Rekik fit en klaar om tegen NAC te spelen. "Hij is de afgelopen weken volop in training geweest en heeft ook wedstrijden gespeeld. Hij is wedstrijdfit en speelgerechtigd. Of hij speelt, beslis ik morgen", aldus Cocu op de clubsite. De van langdurig blessureleed herstelde Jetro Willems ontbreekt tegen NAC. De linksback speelt vrijdagavond mee met Jong PSV, dat op bezoek gaat bij MVV.

Cocu wil zaterdag zien dat zijn ploeg voor eigen publiek het initiatief neemt. "En van daaruit moeten we een goed resultaat halen. Het belangrijkste is het dat we de drie punten binnenhalen, maar ik verwacht wel wat van mijn elftal. Vorige week heb ik in bepaalde fases goede dingen gezien, maar de mindere periode in de wedstrijd hadden we beter door kunnen komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen