Suarez: "Heel blij dat ik me weer voetballer voel"

Ger
15 augustus 2014, 15:11

Luis Suarez heeft zijn eerste oefensessie met FC Barcelona achter de rug. De Uruguayaan was na de uitspraak van het internationaal sporttribunaal CAS welkom op het trainingsveld van zijn Spaanse werkgever. Hij stond uiteraard direct in het middelpunt van de belangstelling.

Suarez werd deze zomer voor vele miljoenen aangetrokken door Barcelona, maar hij ontbrak vooralsnog bij de selectie aangezien de FIFA hem had bestraft voor zijn beet in de schouder van de Italiaan Giorgio Chiellini op het WK. Door de versoepeling van de sancties kon de oud-Ajacied vrijdagochtend toch voor het eerst aansluiten bij het keurkorps van de Catalaanse grootmacht.

"Ik ben heel blij dat ik me weer een voetballer kan voelen", aldus Suarez op de website van Barcelona. "Ik moet nog steeds boeten voor een fout die ik heb begaan en waar ik mijn excuses al voor heb aangeboden, maar dat moet ik allemaal achter me laten. Ik denk alleen nog aan de toekomst, bij de club waar ik altijd van heb gedroomd."

Maandag zal de van Liverpool afkomstige Suarez officieel worden gepresenteerd aan de fans van Barcelona. Een dag later geeft hij een persconferentie. Volgende week kan Suarez ook zijn eerste minuten maken voor Barça, want voor oefenduels is hij niet geschorst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen