Booy: "Ik verwacht een antwoord van mijn ploeg"

15 augustus 2014, 17:13

Foeke Booy, trainer van Go Ahead Eagles, hoopt dat zijn spelers hebben geleerd van de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van afgelopen weekend. De formatie uit Deventer gaf tegen de noorderlingen een 2-0 voorsprong uit handen (2-3 verlies). Zondag gaat Go Ahead op visite bij promovendus Excelsior.

"Het enthousiasme heeft ons de nek omgedraaid", blikt Booy op de clubwebsite terug op het duel met FC Groningen. "Na de 2-0 werden we te druistig, gingen we te enthousiast op zoek naar de 3-0, in plaats van de 2-0 vast te houden. Voor ons was het al snel duidelijk waar de nederlaag aan lag."

"Het resultaat tegen FC Groningen was niet goed, maar in het eerste uur hebben we volop vertrouwen getankt. Het gaat erom ons goede spel te vertalen in goede resultaten. De eerste stap is, goed voetbal spelen. De tweede, de buit binnenhalen. Daarin krijgen we zondag gewoon weer een nieuwe kans. En daarbij verwacht ik wel een antwoord van mijn ploeg."

Booy mist tegen Excelsior Mawouna Amevor, Lars Lambooij en Giliano Wijnaldum vanwege blessures. De rest van de selectie is fit en fris. "Ik heb een goed gevoel over de groep. We zijn in vergelijking met vorig seizoen volwassener geworden, minder nerveus, overtuigd van onszelf. Nu is het zaak onszelf ook te belonen. Laat dat antwoord dus maar komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen