Gudelj: "We hebben absoluut kans tegen PSV"

15 augustus 2014, 18:03

NAC Breda kwam in het openingsweekend van het nieuwe Eredivisieseizoen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen promovendus Excelsior. Toch ziet coach Nebojsa Gudelj mogelijkheden voor een goed resultaat in het uitduel met PSV, dat voor komende zaterdag op de agenda staat.

Gudelj vindt dat zijn selectie een felle en scherpe indruk maakt op de training. "We hebben absoluut kans komende zaterdag. We gaan mogelijkheden krijgen om een mooi resultaat te boeken. Daar hebben we genoeg kwaliteit voor", zegt Gudelj op NAC.nl. "PSV is een goede ploeg, maar we benaderen deze wedstrijd net als ieder ander duel. Op voorhand ben je nooit kansloos."

"Mentaal zit het goed bij de ploeg", stelt Gudelj. "De wil om te winnen was afgelopen zaterdag zeker aanwezig. Als trainer kan je geen overwinning eisen, maar je kan wel eisen dat de spelers de inzet en discipline opbrengen om er alles aan te doen. Iedereen moet zijn taken goed uitvoeren. Als je dat doet heb je altijd een goede kans om te winnen."

Gudelj heeft in Eindhoven de beschikking over een fitte selectie. Gill Swerts keert terug van een schorsing en Mats Seuntjens is weer welkom bij de A-selectie. De aanvaller werd vorige week verbannen naar de beloften vanwege zijn instelling. Daarnaast is zomeraanwinst Aleksandar Damcevski fit genoeg voor een basisplaats. Dit gaat ten koste van Kenny van der Weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen