Lodeweges: "Hebben ons gerevancheerd voor Dordrecht"

15 augustus 2014, 23:28

SC Heerenveen herpakte zich vrijdag in de Kuip met een gelijkspel bij Feyenoord (1-1) van de thuisnederlaag van vorige week tegen FC Dordrecht. Volgens coach Dwight Lodeweges heeft zijn elftal geen moment getwijfeld na het verlies tegen de promovendus.

"We hebben ons niet gek laten maken. Er is goed getraind en we hadden en hebben het gevoel op de juiste weg te zijn. Dat gevoel is bevestigd. We hadden het vanavond echt voor mekaar", stelt Lodeweges tevreden vast op de officiële website van SC Heerenveen. De oefenmeester is met name blij met het eerste uur. "We hebben goed gespeeld en ons gerevancheerd voor Dordrecht. Ik vond dat wij het betere van het spel hadden."

Daarna werd het lastiger voor SC Heerenveen door een rode kaart van Joey van den Berg. Hakim Ziyech zorgde in de 67ste minuut nog wel voor de 0-1, maar Mitchell Te Vrede maakte drie minuten later gelijk. Vervolgens koesterden de Friezen het punt. Lodeweges: "Met tien man was het harken, knokken, maar we hebben ons een team getoond en gestreden voor een punt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen