Twente zoekt versterking: "Willen Ziyech graag hebben"

16 augustus 2014, 09:21

De strijd om de handtekening van Hakim Ziyech lijkt losgebarsten. Zowel Feyenoord als FC Twente zou de spelmaker van sc Heerenveen graag aan de selectie toevoegen. Twente hoopt de aanvallende middenvelder zelfs al voor dinsdag te presenteren. Lukt dat niet, dan schakelt de club over op andere spelers. 

"We willen hem graag hebben", zegt Schreuder in het Algemeen Dagblad. "Hij past bij ons uitstekend in het plaatje, ook qua systeem. Bij FC Twente kan hij zich prima ontwikkelen op de nummer 10-positie, alleen betalen wij geen exorbitante salarissen meer. Een speler moet bij ons ook willen investeren in zijn eigen toekomst."

Schreuder hoopt uiterlijk dinsdag een nieuwe versterking te presenteren. Dat zou ook Jens Toornstra van FC Utrecht of een buitenlandse speler kunnen zijn. In dat geval kan de nieuwe aankoop nog opgesteld worden in de play-offs om een Europa League-ticket. "Dat zijn uitermate belangrijke wedstrijden", doelt de coach op de ontmoetingen met het Azerbeidjaanse Qarabagh Agdam. "Want haal je de groepsfase, dan levert dat niet alleen geld op, maar ook een geweldige kans voor onze jonge spelers om zich op het internationale podium te kunnen ontwikkelen. Met de nieuwe aankoop maken we waarschijnlijk iets meer kans, dus haast is geboden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen