Cocu wil middenvelder: "Achter de schermen gebeurt van alles"

16 augustus 2014, 10:54

PSV legde deze week Karim Rekik vast, maar greep op de transfermarkt naast de Steven Defour. De middenvelder, die de Eindhovenaren graag zagen komen, koos voor een transfer naar Anderlecht. Zodoende blijft PSV zoeken naar een middenvelder, zo bevestigt trainer Phillip Cocu. "De groep is nu nog niet compleet."

"We hebben een lijstje met spelers die we interessant vinden en we doen er ook alles aan om versterkingen binnen te halen", zegt de coach tegen het AD. "Achter de schermen gebeurt er van alles. Er is geduld nodig. Bij Rekik werkte het om langer te wachten, bij Defour viel het dubbeltje de verkeerde kant op."

Met de komst van Rekik, die wederom een jaar gehuurd wordt van Manchester City, is Cocu in zijn nopjes. "Met Rekik zijn de keuzes voor mij als trainer groter. Hij heeft twee keer meegetraind bij ons, maar bij Manchester City heeft hij volop getraind en wedstrijden gespeeld."

PSV hoopt de selectie te versterken met ervaren voetballers, maar kan en wil niet meer dan 5,5 miljoen euro uitgeven. "Wij zoeken spelers die bagage hebben", zegt Cocu. "Dat hoeven geen spelers van dertig jaar of ouder te zijn, maar wel jongens die al een paar seizoenen in de benen hebben. Daarnaast moeten ze ook in het systeem passen en moeten ze haalbaar zijn."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen