Mourinho heeft luxeprobleem in doel: "Unieke situatie"

16 augustus 2014, 11:52

Voor Chelsea begint het nieuwe Premier League-seizoen maandag met een uitwedstrijd tegen promovendus Burnley. Wie er bij de seizoensouverture onder de lat zal staan bij The Blues is nog niet duidelijk. Zowel Petr Cech als Thibaut Courtois is van topkwaliteit, zo zegt trainer José Mourinho op de clubsite.

"Ik kan nog niet zeggen wie er in de basis start, omdat de keepers en de ploeg het nog niet weten", vertelt de Portugees. "Ik kan alleen zeggen dat wij, naar mijn idee, twee van de drie beste keepers ter wereld in huis hebben. Dat is uniek. Om Cech en Courtois te hebben, is mooi voor elke manager. Dat luxeprobleem wil elke trainer ter wereld hebben."

Toch weet Mourinho dat hij één van de twee teleur zal moeten stellen. "Dat is niet gemakkelijk", beseft de coach. "Het perspectief dat een keeper zich straks niet prettig voelt, is vervelend. Het is een lastige situatie, maar voor de club Chelsea is het prachtig."

Mourinho verwacht tegen Burnley een beroep te kunnen doen op aanwinst Didier Drogba, die hersteld is van een enkelblessure. "Ik denk dat hij kan spelen. Het is nog niet zeker, maar ik verwacht dat het goedkomt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen