Roda en NEC beginnen sterk: "Heel tevreden met resultaat"

16 augustus 2014, 12:33

Roda JC en NEC zijn uitstekend begonnen aan het seizoen in de Jupiler League. Nadat de twee degradanten vorige week al de volle buit pakten, werd er vrijdag gewonnen van respectievelijk Telstar (1-2) en FC Volendam (0-2). Beide trainers zijn tevreden.

"Uiteraard ben ik blij dat we na een moeizame eerste helft alsnog de winst pakken", zegt Roda-coach René Trost op de clubsite. Zijn ploeg kwam op bezoek bij Telstar eerst op achterstand. "Op basis van de eerste helft is er voor ons nog genoeg werk aan de winkel. Ik vond dat Telstar verdiend op voorsprong kwam en we mogen blij zijn dat die score niet hoger is uitgevallen."

Over het tweede bedrijf is de coach wel zeer te spreken. "In de tweede helft spelen we wél het spelletje dat we voor ogen hebben. De afspraken werden nagekomen en er werden kansen gecreëerd. Op basis van de tweede helft denk ik dat we verdiend hebben gewonnen."

NEC had op bezoek bij Volendam een gemakkelijke avond. De ploeg van trainer Ruud Brood won met 0-2, dankzij goals van Sjoerd Ars en Christian Santos. "Ik ben heel tevreden met dit resultaat", zegt Brood tegen Omroep Gelderland. "We wisten dat Volendam niet makkelijk zou worden, want zij zijn heel effectief."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen