Clubloze Reis slaat terug: "Bosz dacht dat hij Mourinho was"

16 augustus 2014, 12:46

Jonathan Reis stond te boek als een groot talent, maar zit momenteel thuis in Brazilië zonder club. De aanvaller speelde in het verleden voor PSV en Vitesse, waar hij in december 2013 zijn contract liet ontbinden. De Braziliaan blikt terug op die periode en is niet te spreken over trainer Peter Bosz, met wie hij in Arnhem niet door één deur kon.

"Die man dacht dat hij José Mourinho was," zegt Reis tegen Helden. "Altijd chagrijnig kijken, nooit in voor een grapje, een arrogant persoon. Kijk maar eens naar de foto's die van Bosz zijn gemaakt. Er kan geen lachje vanaf. Ik kon niet goed met hem werken, hij snapte me niet."

Toch is de 25-jarige spits niet alleen kritisch op de trainer. "Ik leunde te veel achterover, zeker onder Bosz. Ik was chagrijnig omdat ik weinig speelde en op trainingen deed ik er te weinig aan om de situatie te veranderen. Ik trainde zelden geconcentreerd."

Nu zit de aanvaller clubloos thuis in Brazilië en hoopt hij op een terugkeer naar de Eredivisie. "Ik mis Nederland. Ik ga zelfs in de Jupiler League voetballen als het moet. Dan maak ik dertig doelpunten en keer ik terug naar de Eredivisie. Als ik mijn loopbaan uiteindelijk bij een mooie club als PSV of FC Twente kan beëindigen, ben ik meer dan tevreden", besluit de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen