Cocu: "Vond dat we niet goed aan duel begonnen"

16 augustus 2014, 22:22

PSV had het zaterdag aanvankelijk moeilijk in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda, maar na de pauze ging de Eindhovense ploeg los. Het leverde een 6-1 zege op in het eigen Philips Stadion. Coach Phillip Cocu is, vanzelfsprekend, tevreden over het resultaat.

"Ik vond dat we niet goed aan de wedstrijd begonnen", begint Cocu zijn analyse op PSV.nl. "Wel met druk naar voren, maar als we de bal hadden, lag het tempo te laag en leden we totaal onnodig veelvuldig balverlies. We toonden minder lef dan ik graag gezien had."

"Iets later kwamen we beter in de wedstrijd en maakten we twee goede goals. Dan heb je de wedstrijd in handen, maar zijn we op een aantal momenten niet scherp. We hebben NAC de kans gegeven terug te komen in de wedstrijd. In de rust hebben we dat rechtgezet. Als we de bal hebben, komen onze kwaliteiten naar boven, een tandje bijgeschakeld, een hoger tempo spelen met meer diepgang en daar creëerden we dan een groot aantal kansen uit. Een aantal geweldige combinaties resulteerden in een aantal goals. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met de uitslag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen