Schreuder: "Vond dat wij bovenliggende partij waren"

16 augustus 2014, 23:41

FC Twente speelde zaterdag voor de tweede week op rij gelijk in de Eredivisie. De Tukkers kwamen in de eigen Grolsch Veste niet verder dan 2-2 tegen ADO Den Haag. Evenals in de eerste speelronde tegen SC Cambuur viel de Twentse gelijkmaker pas in de slotfase. Coach Alfred Schreuder baalt desondanks van het resultaat.

"Ik vond dat wij de bovenliggende partij waren", zegt Schreuder op de officiële website van FC Twente. "We creëerden voor rust voldoende kansen om op voorsprong te komen en gingen met een goed gevoel de rust in. We hebben aangegeven op welke punten het nog beter kan en na tien minuten in de tweede helft heb je het gevoel dat de wedstrijd beslist is."

Twente leidde toen met 1-0, maar kreeg op dat moment een penalty tegen. "Ongelukkig en eigenlijk ook onnodig", is Schreuder van mening. "Daarna is er nog een ongelukkig moment en kom je zelfs op achterstand. Dat hebben we geprobeerd recht te zetten, met een dubbele wissel. We gingen met twee spitsen spelen, met Eghan daar achter. Dat pakte goed uit met de gelijkmaker en vervolgens kregen we nog een aantal halve kansen."

"ADO kreeg niet veel mogelijkheden, doordat er weinig ruimte tussen de linies was. Tot op het laatst is de ploeg eigenlijk alles op de juiste manier blijven doen. Dan heb je terecht een punt gepakt, maar toch het gevoel dat je er twee verloren hebt. 2-2 is niet genoeg voor ons, maar we moeten verder kijken. Dat is ook wat ik tegen de spelers heb gezegd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen