Van Zweden: "Manchester United matig ploegje"

17 augustus 2014, 00:00   Bijgewerkt: 16 augustus 2014, 23:57

John van Zweden, mede-eigenaar van Swansea City, heeft een 'hartstikke leuke dag' gehad. De Hagenaar zag zijn club zaterdag, in het openingsweekend van de Premier League, met 2-1 winnen bij Manchester United. Na afloop toonde hij zich niet heel erg onder de indruk van de tegenstander, die sinds deze zomer onder leiding staat van Louis van Gaal.

"Manchester was natuurlijk de grote favoriet. Overal in de stad zag je vlaggen en sjaals met Louis van Gaal erop, tot grote billboards aan toe", zegt Van Zweden tegen de NOS. "Ze hebben een gigant binnengehaald, vinden ze. Wij hadden maar één doel: die gigant even met zijn beide beentjes op de grond zetten. Wij hebben gewoon een heel goede wedstrijd gespeeld en terecht drie punten mee naar Wales genomen."

Voor Van Zweden kwam de winst van Swansea City op Old Trafford niet als een verrassing. "Ik heb op Facebook en Twitter verteld dat we met 2-1 gingen winnen. Ik had gewoon dat gevoel. En dat heeft niks te maken met disrespect naar Louis van Gaal, want ik vind hem een geweldige man en een van de beste trainers die er op de aarde rondloopt. Maar ja, als je maar een matig ploegje hebt... Ik vind het een van de matigste ploegen in de Premier League. Ik denk echt dat als hij er de komende twee weken niets meer bij gaat halen, hij gewoon ergens in de middenmoot eindigt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen