Cummins scoort maar verliest: "Ik heb er niets aan"

17 augustus 2014, 21:21   Bijgewerkt: 17 augustus 2014, 22:21

Erik Cummins schreef zondag historie door op Woudestein te scoren, maar voor de doelman van Go Ahead Eagles was dat geen reden voor een feestje. "Leuk voor de statistieken, maar ik heb er niets aan. We hebben nog steeds nul punten", aldus Cummins na afloop van de 2-3 nederlaag tegen Excelsior voor de camera van FOX Sports.

Cummins maakte in de 69e minuut met een verre uittrap de aansluitingstreffer. Go Ahead kwam even later zelfs op gelijke hoogte, maar diep in blessuretijd maakte Excelsior alsnog de winnende.

De uittrap van Cummins vloog, gedragen door de wind, met een stuit over doelman Jordy Deckers van Excelsior. De sluitpost van Go Ahead Eagles had niet door dat hij een zeldzaam doelpunt had gemaakt. "Ik lette vooral op Alex Schalk, die onderuit ging. Ik dacht: misschien krijgen we wel een vrije trap. Tot ik iedereen ineens zag juichen. Xandro Schenk kwam op me afrennen en riep: dit is jouw goal. Leuk, maar voor de rest heeft het voor mij momenteel niet zoveel waarde. Want uiteindelijk verliezen we deze wedstrijd."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen