Bordeaux pakt nog puntloos Monaco na rust in

17 augustus 2014, 23:16   Bijgewerkt: 18 augustus 2014, 00:13

AS Monaco is na twee wedstrijden nog altijd puntloos in de Franse Ligue 1. De Monegasken kregen zondag klop op bezoek bij Girondins Bordeaux: 1-4. Een week geleden werd ook al verloren van Lorient.

Monaco was kort voor rust nog wel op voorsprong gekomen door een rake kopbal van Dimitar Berbatov. In de tweede helft ging het echter grandioos mis voor de ploeg van trainer Leonardo Jardim. Diego Rolan leidde de wederopstanding van Bordeaux in. Een gemakkelijk gegeven strafschop, die door Emiliano Sala werd benut, deed de wedstrijd definitief kantelen. Rolan maakte ook nog zijn tweede van de avond, maar deed dat vanuit buitenspelpositie. De vlag bleef echter omlaag en de treffer vond doorgang. Het werd ook nog 4-1. Wahbi Kazhri ging voor de tweede keer naar de grond in het strafschopgebied, nam ditmaal zelf plaats achter de bal en scoorde.

Radamel Falcao kwam na rust in de ploeg bij Monaco, maar de Colombiaan kon het tij niet meer keren. Doelman Maarten Stekelenburg zat voor het eerst bij de wedstrijdselectie, maar bleef op de bank.

De ploeg van trainer Willy Sagnol staat nu aan kop exact gelijk met Saint-Etienne, de enige andere ploeg die de eerste twee competitiewedstrijden wist te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen