"Het is misschien maar beter dat Ziyech het niet deed"

18 augustus 2014, 08:05

Hakim Ziyech had een uitstekend gesprek met Feyenoord-coach Fred Rutten, de onderhandelingen met technisch directeur Martin van Geel verliepen goed en over de contractaanbieding van Feyenoord had de begeerde middenvelder niet te klagen. Toch koos hij voor een 'sportieve uitdaging' bij FC Twente.

"Hij heeft op sportieve gronden gekozen voor FC Twente, terwijl onze aanbieding financieel beter was", laat Van Geel optekenen in De Telegraaf. "Hakim heeft een gesprek gehad met trainer Fred Rutten en daarin hebben wij hem aangegeven dat er geen sprake kon zijn van een garantie op een basisplaats", legt de technisch directeur van Feyenoord uit.

Feyenoord zag Ziyech dus voor de Tukkers kiezen, maar vindt dat uiteindelijk prima. Graag of niet, lijken de Rotterdammers te denken: "De concurrentie is groot bij ons. Als je het dan niet aandurft om te komen om de concurrentiestrijd aan te gaan, is het misschien maar beter ook dat je het niet doet. Je moet het wél graag willen. We wensen hem veel succes bij Twente", aldus Van Geel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen