Huntelaar is gretig: "Ik ben fit en ben er helemaal klaar voor"

18 augustus 2014, 14:01

Voor Klaas-Jan Huntelaar en Schalke 04 gaat het seizoen vanavond (maandag) beginnen. In het kader van de DFB Pokal speelt de ploeg uit Gelsenkirchen een uitwedstrijd tegen Dynamo Dresden. Mocht het nodig zijn, dan is Huntelaar inzetbaar. Dat zegt de Nederlandse spits, die deze zomer met Oranje op het WK in Brazilië was, op de officiële website van Schalke.

"Ik ben fit. Ik heb tijdens mijn vakantie wat voor mezelf gewerkt. Ik ben er helemaal klaar voor, maar ik kan dat nog wel een beetje meer bewijzen. De trainer maakt uiteindelijk de keuze of ik speel of niet. We hebben het wel over mijn fitheid gehad. Ik kan spelen als het nodig is", sprak Huntelaar over zijn fysieke gesteldheid. De spits kwam niet in actie tijdens de oefencampagne van Schalke.

Huntelaar heeft een duidelijk doel voor het seizoen: "Het is op voorhand lastig te voorspellen hoe het gaat lopen, bijna alle ploegen hebben zich namelijk versterkt. Wij concentreren ons op onszelf en proberen het seizoen met een goede rangschikking af te sluiten. We willen Champions League-voetbal halen. Dat is van cruciaal belang voor de fans, de spelers en de club."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen