NEC voegt 'uitstekende' Gravenbeek toe aan selectie

18 augustus 2014, 15:16

NEC heeft haar selectie per direct verrijkt met Giovanni Gravenbeek. De 26-jarige vleugelverdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, heeft een contract voor één seizoen getekend in Nijmegen, met een optie voor nog een jaar. Hij komt op transfervrije basis over van PEC Zwolle. Dat meldt NEC via de officiële kanalen.

De Nijmegenaren denken dat Gravenbeek een zeer welkome impuls is voor de selectie van de degradant: "Gravenbeek kan op meerdere posities uit de voeten. Niet alleen in de verdediging, maar ook op het middenveld komt hij goed tot zijn recht. Kortom, Giovanni is een uitstekende versterking", aldus Bart van Ingen, de algemeen directeur van NEC.

Gravenbeek debuteerde in het seizoen 2009/2010 in het betaalde voetbal. Dat deed hij bij Vitesse, de aartsrivaal van NEC. In 2010 stapte hij over naar Willem II. Twee jaar later tekende hij bij PEC Zwolle, waar hij de afgelopen twee seizoenen tot 53 optredens kwam. Een vaste waarde in de basiself van de Zwollenaren zat er niet in voor NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen