Gudde reist al naar Kiev: "Het zekere voor het onzekere"

18 augustus 2014, 15:53

Eric Gudde reist dinsdagochtend al af naar Kiev, waar Feyenoord het komende donderdag in de play-offs van de Europa League opneemt tegen Zorya Luhansk. Samen met onder meer teammanager Bas van Noortwijk zal de algemeen directeur het hotel en het stadion bezoeken en de route tussen deze twee locaties inspecteren.

"Een ongebruikelijke gang van zaken", realiseert Gudde zich. "Maar al staan volgens alle door ons geraadpleegde instanties de seinen op groen om daar een wedstrijd te kunnen spelen, we nemen het zekere voor het onzekere. Bovendien willen we door eerder af te reizen zorgen dat alle zaken rond de reis van staf en selectie een dag later gladjes verlopen", vervolgt de directeur op Feyenoord.nl.

Zorgen maakte Gudde zich niet. "Maar waakzaam zijn we natuurlijk wel", aldus Gudde. "Alle mensen en de vele partijen die we de afgelopen weken hebben gesproken hebben aangegeven dat zij zich veilig voelen in Kiev en dat we gewoon kunnen reizen. Ik wil dat echter met eigen ogen vaststellen, voordat ik de ploeg laat afreizen. Ook als zij er straks zijn zullen we uiteraard alert blijven, zoals ook wordt geadviseerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen