Feyenoord met FC Utrecht in gesprek over Toornstra

Ger
18 augustus 2014, 20:15

Feyenoord heeft het vizier vol op Jens Toornstra gezet. Na het afhaken van Hakim Ziyech, die sc Heerenveen verliet voor FC Twente, is de middenvelder van FC Utrecht dé topkandidaat voor de Kuipbewoners. Ook Toornstra zelf ziet een overstap naar de Rotterdamse club wel zitten.

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord geeft de belangsteling voor de 25-jarige spelmaker van FC Utrecht toe. "Ik ga er niet ingewikkeld over doen. We willen Jens er graag bij hebben bij Feyenoord en hebben inmiddels contact gelegd met hem en met FC Utrecht", aldus Van Geel tegen VI. Toornstra heeft in Stadion Galgenwaard nog een contract tot medio 2017. Dat betekent dat Feyenoord een transfersom moet betalen voor de middenvelder.

Toornstra hoopt dat het de komende dagen tot een akkoord komt. "Ik ga niet geheimzinnig doen. Voor mij is Feyenoord natuurlijk een mooie stap. Bij FC Utrecht heb ik het zeker ook nog altijd goed naar mijn zin, maar als ik weer stap vooruit kan zetten, dan denk ik dat ik daar wel klaar voor ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen