Huntelaar baalt als een stekker van bekerafgang: "Pijnlijk"

19 augustus 2014, 11:10

Hij was topfit en helemaal klaar voor de start van het seizoen, liet Klaas-Jan Huntelaar weten in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Dynamo Dresden. De spits had, kortom, zin in het nieuwe seizoen. Zijn eerste wedstrijd, tegen de derdeklasser uit Dresden, liep echter uit op een deceptie. Schalke verloor met 2-1.

Door die nederlaag kan Schalke 04 al een streep zetten door de eerste prijs van dit seizoen, de DFB Pokal. "Het is heel pijnlijk, dat we hier als Bundesliga-club uitgeschakeld zijn", bromt Huntelaar op de clubsite. "Zoals we doelpunten tegen kregen, dat mag niet gebeuren. Bovendien hebben we verzuimd om zelf te scoren. Dresden heeft het goed gedaan, ze speelden vanuit een goede organisatie en benutten de eerste kans die ze kregen. Daarna werd het voor ons moeilijk om de partij om te draaien, vooral omdat we kansen onbenut lieten."

Huntelaar, die na zijn WK-deelname het eerste deel van de voorbereiding op dit seizoen miste, speelde tegen Dresden de volle negentig minuten. Het waren voor de spits zijn eerste minuten van dit seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen