Ziyech staat voor basisdebuut Twente: "Kans is heel groot"

20 augustus 2014, 08:39

FC Twente gaat morgen (donderdag) zo goed als zeker een beroep doen op Hakim Ziyech in het duel tegen FK Qarabag. De Tukkers spelen in Azerbeidzjan voor een plaats in de Europa League en hebben Ziyech nodig, zo stelt trainer Alfred Schreuder.

De coach zegt in De Telegraaf dat de van sc Heerenveen overgekomen spelmaker waarschijnlijk in de basis zal starten. "Die kans is heel groot ja", aldus Schreuder, die de vorige aanwinst Kamohelo Mokotjo in zijn eerste wedstrijd tegen SC Cambuur nog bracht als invaller. "Maar dat was een andere situatie. Hij had pas een halve training meegedaan. Hakim traint voor de wedstrijd van donderdag al twee keer met ons mee."

Twente kan niet beschikken over verdediger Andreas Bjelland, hij kampt met een ribblessure. Rasmus Bengtsson begint daarom waarschijnlijk in de basis. "Door de afwezigheid van Andreas is het fijn dat Rasmus in aanloop naar de wedstrijd tegen Qarabag al wat minuten in de benen heeft. Dit is voor ons immers een heel belangrijke wedstrijd", besluit Schreuder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen