Herstelde Van Rhijn hoopt op minuten in topper tegen PSV

20 augustus 2014, 09:45

Ricardo van Rhijn is klaar voor zijn rentree in Ajax 1. De verdediger is volledig hersteld van zijn hamstringblessure, die hij op trainingskamp in Oostenrijk opliep. Dat zegt hij op de website van Ajax. Als het aan de rechtsback ligt, doet trainer Frank de Boer komend weekend tegen PSV weer een beroep op hem.

"Ik ben blij met mijn lichaam en mijn goede herstel", zegt de rechtsback, die zes weken aan de kant stond. De medische staf bij Ajax gaf aanvankelijk aan dat Van Rhijn een kwartjaar aan de kant zou staan. "Drie maanden was een ietwat voorzichtige voorspelling, maar het is geen probleem dat de mensen bij Ajax dat aangaven. Zo kreeg ik de tijd en ruimte om goed te herstellen en dat is vooralsnog goed gelukt."

Van Rhijn kwam afgelopen weekend in actie met Jong Ajax en is nu klaar voor het grote werk. "Het is belangrijk dat ik al wat minuten heb gemaakt, hopelijk mag en kan ik dat ook in Ajax 1 weer doen", zegt hij. "Het is even afwachten hoe mijn hamstring voelt, wat de trainers willen en wat ik zelf kan laten zien. Als ik superscherp ben, kan ik het misschien afdwingen om er zondag bij te zijn."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen