Jans: "Absoluut kansen tegen Sparta Praag"

Ger
20 augustus 2014, 15:14

Trainer Ron Jans van PEC Zwolle kijkt met vertrouwen uit naar de confrontatie met Sparta Praag in de play-offs van de Europa League. De winnaar van de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal denkt donderdag in het thuisduel een positief resultaat te kunnen behalen tegen de kampioen van Tsjechië.

"Ik zie absoluut kansen tegen Sparta Praag. Toen we op 8 augustus hoorden welke ploegen we konden loten, zag ik het liefst deze tegenstander naar Zwolle komen", aldus Jans op de website van PEC Zwolle. "We hebben ze gezien in twee competitiewedstrijden waarin ze speelden tegen zeer verdedigende tegenstanders die nauwelijks van de eigen helft af kwamen, maar toch willen ze echt voetballen. Ik zag weinig lange halen en tweede ballen en bijna alles ging over de grond."

"Laat ze maar komen. Dit is een heel apart half jaar geweest met het winnen van de KNVB Beker, het behalen van Europees voetbal en het veroveren van de Johan Cruijff Schaal. Deze momenten komen echt niet in grote getale ieder jaar weer terug", beseft Jans.

Bart van Hintum had eerder deze week last van zijn nek, maar hij is fit voor de confrontatie met Sparta Praag. Ook Jody Lukoki (knie) en Ryan Thomas (enkel) zijn inzetbaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen