Schreuder wil met Twente Europa in: "Goed voor de club"

20 augustus 2014, 21:29   Bijgewerkt: 20 augustus 2014, 22:03

FC Twente moet FK Qarabag verslaan voor een plek in het hoofdtoernooi van de Europa League. Trainer Alfred Schreuder voorziet donderdag, als de eerste wedstrijd in Azerbeidzjan op het programma staat, een lastige wedstrijd. "We willen een goed resultaat halen voor een sterke uitgangspositie voor de thuiswedstrijd. Ik schat de kans op fifty-fifty", aldus Schreuder op de website van FC Twente.

Bij winst in Baku zet Twente een flinke stap naar de groepsfase van het tweede Europese bekertoernooi. "Europa League-voetbal spelen is goed voor de club. We hebben een jonge ploeg en voor veel spelers is Europees voetbal nieuw. Dit zijn de wedstrijden waar je het voor doet en waar je een betere speler van wordt. We moeten uitstralen dat we de volgende ronde willen bereiken."

Schreuder waakt voor onderschatting. "Qarabag heeft een team dat er elke wedstrijd voor knokt, veel strijd levert en een hechte defensie heeft. Daarnaast beschikt Qarabag met haar Braziliaanse spelers over een heel gevaarlijke voorhoede."

Aanwinst Hakim Ziyech is donderdag inzetbaar. De middenvelder kwam eerder deze week over van sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen