Utrecht werkt bij 'juiste prijs' mee aan Toornstra-transfer

21 augustus 2014, 10:33

Het is geen geheim dat Feyenoord in Jens Toornstra een zeer welkome versterking ziet. De Rotterdammers legden eerder deze week al contact met FC Utrecht, de club waar de middenvelder tot medio 2017 onder contract staat. Voor Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, lijkt het niet al te lastig te zijn om de transfer te realiseren.

Van Geel is met de selectie van Feyenoord meegereisd naar Kiev, waar het Europa League-duel met Zorya Luhansk gespeeld zal worden. Als hij terug is in Nederland, dan volgt er snel een gesprek met de club uit de Domstad. Op basis van de eerste verkennende gesprekken tussen beide partijen worden hier weinig moeilijkheden verwacht.

Utrecht wil meewerken aan een transfer, ware het niet dat het een transfersom van ongeveer vier miljoen euro wil opstrijken voor de middenvelder: "Als Feyenoord de prijs wil betalen die wij willen ontvangen, werken we mee aan een transfer. Een absolute noodzaak voor onze financiële huishouding is een transfer van Jens echter niet", laat Utrecht-directeur Wilco van Schaik optekenen in De Telegraaf.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen