Martins Indi had contact met Clasie: "Een goede speler"

21 augustus 2014, 08:58

Bruno Martins Indi deed woensdagavond goede zaken met FC Porto, de club waarvoor hij Feyenoord afgelopen zomer verruilde. Hij won de uitwedstrijd tegen Lille OSC met 0-1, waardoor deelname aan de poulefase van de Champions League binnen handbereik ligt voor de club uit de Portugese havenstad.

Martins Indi is zeer tevreden over zijn stap naar Porto en het feit dat plaatsing voor de CL-groepsfase zeer dichtbij is: "We moeten nog een wedstrijd spelen, maar de uitslag is goed", sprak de 22-jarige Oranje-international met een brede glimlach voor de camera van de NOS.

De verdediger voelt zich op zijn plek in Porto: "Het is natuurlijk een hoger niveau, het verdedigen is nu meer opgenomen in mijn mindset. Dat is hartstikke goed. Ik heb de nul gehouden en veel ballen naar de tweede fase gebracht. Alles is natuurlijk voor verbetering vatbaar, maar ik ben hartstikke tevreden."

Jordy Clasie, vorige seizoenen teamgenoot van Martins Indi bij Feyenoord, wordt ook in verband gebracht met Porto. "Ik weet niet of hij komt, maar ik heb wel even contact met hem gehad", aldus Martins Indi. "Het is een goede speler, dat weet hij zelf ook, maar het is niet aan mij om te zeggen dat de club hem moet halen of niet. Iedereen heeft zijn eigen carrière en we zullen zien wat er in de toekomst voor hem is weggelegd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen