Liverpool en AC Milan in gesprek over transfer Balotelli

21 augustus 2014, 11:16

Het zit er dik in dat er deze zomer nog een grote transfer zal plaatsvinden op de internationale markt. Liverpool is met AC Milan in gesprek over een transfer van Mario Balotelli. Eerst maakten diverse Engelse media melding van de onderhandelingen en nu heeft Milan via de officiële kanalen bevestigd dat er gesproken wordt over een verkoop van de spits. Brendan Rodgers, de manager van The Reds, is naarstig op zoek naar een spits die het vertrek van Luis Suarez kan opvangen en acht de Italiaans international hiertoe in staat.

De 24-jarige Balotelli transfereerde in januari 2013 van Manchester City naar Milan, waar hij een contract voor vier en een half jaar tekende. In het shirt van de Rossoneri maakte hij 30 doelpunten in 54 optredens. De Italiaanse spits domineert al jaren het nieuws. Niet alleen vanwege zijn sportieve prestaties, maar ook wegens het feit dat hij meerdere malen in opspraak is geraakt door diverse incidenten die buiten het veld plaatsvonden.

Liverpool en Milan zijn aan het onderhandelen zijn over een transfersom. De Engelse club zal diep in de buidel moeten tasten voor Balotelli, die donderdag nog wel meetrainde met de club uit de modestad. Liverpool heeft wel geld te besteden, aangezien Suarez voor meer dan 80 miljoen euro aan FC Barcelona werd verkocht.

Liverpool investeerde deze transferwindow al behoorlijk: Emre Can, Rickie Lambert, Adam Lallana, Lazar Markovic, Dejan Lovren, Divock Irigi (meteen weer verhuurd) en Alberto Moreno werden al aan boord gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen