Nog niet helemaal fitte De Guzman niet bij Oranje: "Logisch"

21 augustus 2014, 11:27

Deze week werd bekend dat Jonathan de Guzman zijn loopbaan bij Napoli vervolgt. De 26-jarige international van Oranje is blij met zijn overstap naar de Serie A en vindt het logisch dat hij niet tot de voorselectie van het Nederlands elftal van de kersverse bondscoach Guus Hiddink behoort, omdat hij nog niet volledig fit is.

"Ik heb deze zomer alleen nog maar met een privé-trainer gewerkt", stelt De Guzman in het AD. Hij is niet verrast door het feit dat hij niet is opgeroepen voor Oranje: "Het is logisch dat ik er nu niet bij zit. Ik had er al met Danny Blind (assistent-bondscoach, red.) over gesproken. Ik heb nog geen wedstrijd gespeeld en deze zomer zelfs nog geen groepstraining gedaan", aldus de middenvelder, die naar eigen zeggen 'fit genoeg is om bij Napoli aan te sluiten'.

De Guzman koos zelf voor Napoli, terwijl hij ook in Engeland kon blijven: "Het ging concreet tussen Queens Park Rangers en Napoli. QPR had een hoger bod neergelegd en Villarreal wilde me het liefst aan de hoogste bieder verkopen, maar ik wilde liever naar Napoli en uiteindelijk bepaalt toch de speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen