Berg blinkt uit met zuivere hattrick bij Panathinaikos

Ger
21 augustus 2014, 23:14

Marcus Berg heeft Panathinaikos al vrijwel zeker naar het hoofdschema van de Europa League geschoten. De oud-speler van FC Groningen en PSV was in de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland goed voor een zuivere hattrick.

Berg scoorde drie keer tussen de 21e en 45e minuut. Jesper Lauridsen had daarvoor de 0-1 gemaakt van de Denen en nam ook de laatste goal voor zijn rekening door in de slotfase in eigen doel te schieten. David Mendes da Silva speelde de hele wedstrijd voor de Grieken waar ook Danijel Pranjic (ex-Heerenveen) in de basis stond. De door Juventus aan Panathinaikos verhuurde Ouasim Bouy viel in de slotfase in.

Apollon Limassol sloot de thuiswedstrijd in de laatste voorronde af met een 1-1 gelijkspel tegen Lokomotiv Moskou. Dustley Mulder, oud-speler van RKC Waalwijk en Excelsior, viel in de tweede helft in bij de Cyprioten. Alan Kasaev bracht de Russen kort voor rust op voorsprong. Tien minuten voor tijd maakte Gneki Guie Abraham gelijk. Lokomotiv beëindigde het duel met negen man. Jan Tigorev en Vitaliy Denisov moesten vroegtijdig van het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen