Preud'homme: "Had hier op voorhand voor getekend"

22 augustus 2014, 09:42

Club Brugge zette donderdag een grote stap richting de groepsfase van de Europa League. In Zwitserland wonnen de Belgen met 1-2 van Grasshoppers, de ploeg van Michael Dingsdag. Een mooie uitslag, al houdt coach Michel Preud'homme toch een dubbel gevoel over aan het resultaat. Er zat nog meer in, vindt hij.

"In het eerste kwartier kregen we meteen vier grote kansen. Ook in de tweede helft hadden we nog genoeg mogelijkheden om meer te scoren. Maar dat is niet gelukt", zegt de oud-trainer van FC Twente bij Sporza. "Dat is jammer. Als je op voorhand had gezegd, we gaan met 1-2 winnen, had ik waarschijnlijk meteen getekend. Maar als je de wedstrijd ziet, ben ik toch teleurgesteld dat we niet meer doelpunten gemaakt hebben."

Naast Club Brugge kon ook SC Lokeren juichen in Europa, de ploeg boekte voor eigen publiek een knappe zege (1-0) op het Engelse Hull City. "We halen een goed resultaat en bewijzen dat we, met een goeie organisatie, ons mannetje kunnen staan. Deze groep kan hier ook sterker van worden en beseffen dat er in Engeland op een ander niveau gespeeld wordt. We hebben ons fantastisch geweerd", vindt trainer Peter Maes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen