'Feyenoord overweegt El Ahmadi terug te halen'

22 augustus 2014, 11:50

Naast Jens Toornstra voegt Feyenoord in de laatste dagen van deze transferperiode mogelijk nog een middenvelder toe aan de selectie. Volgens AD Sportwereld heeft technisch directeur Martin van Geel van de Rotterdamse club contact gezocht met een oude bekende, Karim el Ahmadi.

El Ahmadi is niet alleen een goede bekende van Feyenoord, waar hij tussen 2008 en 2012 speelde, maar ook van coach Fred Rutten. De twee werkten in het verleden samen bij FC Twente. Feyenoord verkocht El Ahmadi twee jaar geleden aan het Engelse Aston Villa, waar de Marokkaan in zijn eerste seizoenen veel aan spelen toekwam. Inmiddels lijkt hij echter niet meer voor te komen in de plannen van coach Paul Lambert.

Naar verluidt ligt in Rotterdam-Zuid een meerjarig contract klaar voor de 29-jarige El Ahmadi. Zelf liet de middenvelder eerder deze maand in TC Tubantia al weten open te staan voor een terugkeer naar de Eredivisie. "Alle opties liggen open, maar er is toch wel een grote kans dat ik terugkeer naar Nederland. Ik ben straks dertig jaar, en het zou een mooi moment zijn om nog een paar jaar in Nederland te spelen", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen