Bosz: "We snakken naar drie punten, maar wanhopen niet"

22 augustus 2014, 12:28   Bijgewerkt: 22 augustus 2014, 14:02

Na twee wedstrijden in het seizoen staat Vitesse pas op één punt, behaald in de thuiswedstrijd tegen Cambuur (2-2). Tel daarbij op dat de club ook in de laatste weken van het vorige seizoen telkens maar niet wist te winnen, en je weet dat iedereen in Arnhem eindelijk weer eens wil juichen. Zo ook trainer Peter Bosz.

"Natuurlijk snakken wij naar drie punten. Maar we wanhopen niet. We spelen goed en creëren genoeg kansen in de wedstrijden. Alleen de kansen moeten er wel in gaan. Dat is een punt van aandacht", zegt Bosz op de website van zijn club. De trainer hoopt dat zijn ploeg de felbegeerde driepunter zondag kan behalen, uit bij PEC Zwolle. Ter voorbereiding op die wedstrijd bekeek Bosz donderdag het duel van de bekerwinnaar tegen Sparta Praag. "Zwolle heeft een goede wedstrijd gespeeld. Ze verdienden om te winnen, maar ze geven het nog weg. Knap wat ze laten zien. Twee keer winnen van Ajax bijvoorbeeld. We kunnen onze borst nat maken zondag."

Verdediger Wallace speelt niet tegen Zwolle, hij ontbrak vrijdag op het trainingsveld. "Hij is niet helemaal fit. De rest van de selectie is inzetbaar. Marvelous wacht nog op zijn werkvergunning. Ook Dauda wordt steeds fitter. Hij is er lang uit geweest. Hij zal eerst genoeg minuten bij de beloften moeten maken voordat hij helemaal fit is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen