'Balotelli bereikt persoonlijk akkoord met Liverpool'

22 augustus 2014, 13:03

Een bevestiging van beide clubs ontbreekt nog, maar het heeft er alle schijn van dat Mario Balotelli zich spoedig speler van Liverpool mag noemen. Volgens verschillende media, waaronder het doorgaans betrouwbare Sky Sport Italia, is de 24-jarige aanvaller van AC Milan persoonlijk akkoord met de Engelse club en wordt hij later vandaag medisch gekeurd.

Liverpool en AC Milan zouden donderdag al overeenstemming hebben bereikt over een transfer van Balotelli naar Anfield. Met de op handen zijnde deal is naar verluidt 22 miljoen euro gemoeid. Een dag later zouden ook Balotelli en Liverpool elkaar in een akkoord hebben gevonden, in de vorm van een vijfjarig contract met een netto jaarsalaris van zes miljoen euro.

Als de medische keuring geen problemen oplevert, dan is Balotelli de negende zomeraanwinst van Liverpool. Alberto Moreno, Javi Manquillo, Divock Origi (meteen verhuurd aan Lille OSC), Lazar Markovic, Dejan Lovren, Emre Can, Adam Lallana en Rickie Lambert gingen hem voor. AC Milan zou de aanstaande vacature in de spits willen oplossen met FC Porto-spits Jackson Martinez.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen