Alflen over reis Feyenoord: "Geen nadeel voor ons"

22 augustus 2014, 15:17

FC Utrecht hoopt zondag in de Kuip te kunnen profiteren van het dubbele programma van Feyenoord. De Rotterdammers moesten donderdag in Oekraïne aantreden tegen Zorya Luhansk en in het verleden is al regelmatig gebleken dat teams na een Europees optreden punten morsen in de competitie.

"Dat soort reisjes zijn erg vermoeiend", zegt FC Utrecht-coach Rob Alflen op de website van zijn club over de reis van Feyenoord. "Of het een voordeel voor ons is, dat we Feyenoord na een Europese uitwedstrijd treffen? Nou, het is in elk geval geen nadeel." Gemakkelijk zal het zeker niet worden om een goed resultaat te behalen in de Kuip, benadrukt Alflen. "Feyenoord is een ploeg die écht speelt voor de punten. Voor ons is het zaak dat we ons eigen ding doen. Dicht bij onze eigen speelstijl blijven, met daarin natuurlijk wel wat nuances."

Alflen heeft zin in de wedstrijd. "Als speler heb ik bij uitwedstrijden in De Kuip goede resultaten geboekt. Als Utrechter gaat er niets boven spelen in Galgenwaard, maar ook De Kuip is een prachtig stadion."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen