Mahi kost maximaal half miljoen en tekent tot 2017

22 augustus 2014, 15:15

De overstap van Mimoun Mahi naar FC Groningen is afgerond. De 20-jarige aanvaller is vrijdag gepresenteerd in Euroborg en zette daarbij zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen, met optie voor nog eens twee jaar. Met de transfer is een bedrag van 400.000 euro gemoeid, maakte FC Groningen bekend. Deze transfersom kan middels bonussen nog iets oplopen, tot maximaal een half miljoen euro.

Bij FC Groningen verwacht men veel van Mahi. "Er schuilt een grote potentie in hem. Hij heeft dat reeds laten zien bij Sparta, maar ook in Oranje onder 19. Op zeker moment werd zijn overgang naar Groningen in deze periode bespreekbaar en haalbaar. Voor ons aanleiding direct door te pakken. Wij denken dat dit het juiste moment is om hem naar Euroborg te halen. Mimoun zal aansluiten bij onze eerste selectie en de tijd krijgen hier te acclimatiseren en zich verder te ontwikkelen. We zijn blij met zijn komst", zegt manager Henk Veldmate.

Mahi zegt bewust voor FC Groningen te hebben gekozen. "De club staat er om bekend dat talenten kansen én de tijd krijgen. Ik had ook andere opties, maar voor mijn ontwikkeling denk ik dat deze stap naar Groningen het beste is en ook het beste bij me past. Ik kijk er naar uit in de Eredivisie te spelen en zeker in een sfeervol en mooi stadion als Euroborg, waar de fans voor een extra kracht zorgen. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat de club in mij stelt en zal er alles aan doen om hier van waarde te worden. Ik heb er heel veel zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen