Dijkhuizen: "Kans op goed resultaat bij Heerenveen"

Ger
22 augustus 2014, 16:46

Excelsior is dit prille seizoen nog ongeslagen in de Eredivisie. De promovendus speelde gelijk bij NAC Breda (1-1) en won op eigen veld van Go Ahead Eagles (3-2). Zaterdag wacht met sc Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion een tegenstander van een ander kaliber, beseft trainer Marinus Dijkhuizen.

"We wisten vooraf dat we een gunstig programma hadden in de eerste weken tegen ploegen waartegen we punten kunnen pakken. Dat hebben we gelukkig gedaan en dat is goed voor het vertrouwen", zegt Dijkhuizen op de website van Excelsior. "Heerenveen is weer een andere tegenstander. Een grotere club en in andere entourage. FC Dordrecht heeft daar ook gewonnen, dus hebben wij ook kans op een goed resultaat."

"Aan de andere kant speelde Heerenveen tegen Feyenoord behoorlijk goed en pakten ze een dik verdiend punt. Deze week raakten ze echter Hakim Ziyech kwijt aan FC Twente en is Joey van den Berg geschorst. Dat is prettig voor ons, maar ze hebben met Sam Larsson wel een goede nieuwe speler gehaald", weet Dijkhuizen. "Ik heb beelden van hem bekeken en hij is een grote, sterke jongen en behoorlijk snel."

De oefenmeester hoeft niet te puzzelen voor de derde competitiewedstrijd. Excelsior vertrekt met een fitte selectie naar Friesland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen