PSV denkt Guardado 'zondag of maandag' te verwelkomen

23 augustus 2014, 10:39

PSV greep op de transfermarkt naast Steven Defour, maar lijkt nu wel beet te hebben. De club hoopt de gelederen te versterken met Andrés Guardado, met wie de Eindhovenaren al een akkoord hebben. PSV verwacht vandaag (zaterdag) uitsluitsel te krijgen van Valencia, waar de Mexicaan onder contract staat.

De 27-jarige middenvelder maakt de overstap waarschijnlijk op huurbasis. "Ik heb vrijdag met Guardado en zijn agent gesproken. Met hem komen we er wel uit, hij wil graag", vertelt technisch manager Marcel Brands aan VI. "Met Valencia is er nog geen akkoord. Daarom is hij ook opgenomen in de selectie voor uitduel met Sevilla van zaterdag."

Brands maakt zich echter geen zorgen. "Niettemin verwacht ik na die wedstrijd met Valencia tot akkoord te komen over een huur en dan kan het snel gaan. Ik hoop hem zondag of maandag in Nederland te verwelkomen. Omdat hij beschikt over een Spaans paspoort moet de overschrijving ook snel kunnen gaan."

De international van Mexico staat sinds 2012 op de loonlijst bij Valencia, dat hem afgelopen seizoen verhuurd aan Bayer Leverkusen. Op het WK kwam Guardado onder andere tegen Oranje in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen